• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Het Klaverke is een multifunctioneel huisje dat geheel nieuwe speel- en opbergmogelijkheden voor uw tuin biedt. Bent u op zoek naar alleen een speelhuisje voor uw kinderen of alleen een tuinhuisje om uw spullen op te bergen? Of liever een combinatie?  Het Klaverke maakt het mogelijk. 

En zijn de kinderen groot? Dan krijgt uw Klaverke een nieuwe functie! Wat dacht u ervan het om te bouwen tot een kantoortje? tot een kleine bar of een sauna? Het Klaverke maakt het mogelijk.

 

Douglashout

Het Klaverke wordt gebouwd van Europees Douglas hout, een van de sterkste en duurzaamste houtsoorten van Europa. Douglas hout is afkomstig van de Douglasspar. Oorspronkelijk komt de houtsoort uit het westen van Noord-Amerika waar het Oregon Pine genoemd wordt. De Schotse botanicus Sir David Douglas haalde in 1827 zaden van de Oregon Pine naar Europa. Vanaf 1840 waaide de boom verder uit over Europa en kreeg het de naam Douglasspar. Als snelgroeiende boom biedt de Douglasspar kwalitatief hoogwaardig en duurzaam constructiehout. Het grote voordeel van Douglas hout ten opzichte van andere goedkopere houtsoorten, is dat het hout in principe niet behandeld hoeft te worden. Uiteraard is een behandeling voor een optimale verlenging van de levensduur wel mogelijk.

 

Geïnspireerd op de boerderijen en schuren uit de Meierij

Het ontwerp van het Klaverke is geïnspireerd op de architectuur van de prachtige boerderijen- en schuren uit de Brabantse Meierij. Het authentieke karakter van deze panden - die al zoveel generaties overleefd hebben - geeft een stijlvolle uitstraling. Het Klaverke heeft aan alle zijden ramen waardoor het daglicht mooi naar binnen valt. 

 

Standaardhuisje aangevuld met uw wensen

De basisstructuur van het Klaverke is voor ieder huisje hetzelfde. De plaats van de ramen en deuren en de binneninrichting kunnen echter volledig aan uw wensen worden aangepast. Standaard zit er in het huisje bijvoorbeeld een mezzanine, een fijne en knusse plek waar uw kinderen met vrienden en vriendinnen kunnen logeren. Mocht u deze ruimte echter voor iets anders willen gebruiken, dan kan de mezzanine weggehaald worden. Het Klaverke is 3,20 hoog, 2,30 breed en 4,00 meter lang.

 

Water en elektriciteit

Wilt u gezellig wat lampjes in het huisje ophangen? Een koelkastje plaatsen om vol te stoppen met lekkere dingen voor uw kinderen? En een waterkoker op een aanrechtje zodat ze zelf thee kunnen zetten? Het is mogelijk om water en elektriciteit in het Klaverke aan te leggen. Wij regelen dit totaalpakket graag voor u.

 

Ombouwen

Als u de functie van het Klaverke wilt aanpassen, dan blijven de basisconstructie en het dak intact en wordt de binnenzijde volledig naar uw wensen omgebouwd. Zo geeft u uw Klaverke een nieuwe toekomst door het om te bouwen tot een kantoor, een kleine bar of een sauna bijvoorbeeld:

 Heeft u interesse in het Klaverke? Neem dan contact met ons op.